Μπορείς να αποδεσμευτείς και να αλλάξεις την κατάσταση που βιώνεις.
Βρες την υποστήριξη που έχεις ανάγκη. Είμαστε εδώ για σένα!

Φαγητό - Υλική Στήριξη

Παροχή φαγητού και υλικής στήριξης (είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, φάρμακα, βρεφικά/παιδικά είδη κλπ.) για κάλυψη των πρώτων αναγκών ή των όποιων αναγκών προκύπτουν με βάση την ιδιαιτερότητα της κάθε περίπτωσης, για όσο διάστημα αυτό είναι απαραίτητο. Μία οργανωμένη ομάδα εθελοντών και ένα ολόκληρο δίκτυο συνεργατών μπορεί να σε βοηθήσει και βρίσκεται στη διάθεσή σου.

Στέγη - Φιλοξενία

Ψάχνεις καταφύγιο; Δεν έχεις που να μείνεις; Το να μένεις κάτω από την ίδια στέγη είναι μαρτύριο; Ενημερώσου για τις ανώνυμες δράσεις υποστήριξης σε μεμονωμένα περιστατικά που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Οικονομική Ενδυνάμωση

Ψάχνεις εργασία; Θέλεις να σταθείς στα πόδια σου και να γίνεις ανεξάρτητη οικονομικά; Δέξου μία μικρή βοήθεια. Μέσω του δικτύου εθελοντών-συνεργατών μας, θα βρεις την οικονομική υποστήριξη που αναζητάς. Ενημερώσου για τις δράσεις ενδυνάμωσης και υποστήριξης που διοργανώνουμε.

Μίλα με ειδικούς

Στο δίκτυο εθελοντών και συνεργατών μας θα βρεις πολλές ειδικότητες.

Αγοράζοντας τα προϊόντα μας βοηθάς και εσύ στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία οποιαδήποτε μορφής, έτσι ώστε να συνεχίσουν να ζούνε όπως αυτές το επιθυμούν, ευτυχισμένες και ελεύθερες.

Ειδικοί φορείς/οργανισμοί που μπορούν να σε βοηθήσουν

15900

Γραμμή SOS για κακοποιημένες γυναίκες

11188

Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

1056

Γραμμή SOS για παιδιά και εφήβους

https://bit.ly/3CXIenr

Κέντρα συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας της τοπικής αυτοδιοίκησης

Εάν δεν αισθάνεσαι έτοιμη για μια επώνυμη καταγγελία ή για να απευθυνθείς στις κρατικές δομές, είμαστε εδώ για σένα. Το kamiamoni.gr σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Ε., βρίσκεται στο πλευρό κάθε γυναίκας που βρίσκεται σε ανάγκη.

img
img
img